Pets Best rybí kostky 80 g

Neohodnoceno
Značka: PETS BEST
99 Kč / ks 124 Kč / 100 g
Skladem (> 5 ks)

Kostky z nejlahodnějších ryb a rybí kůže bez jakýchkoli přísad, barviv či konzervantů. Kostky se pomalu suší, aby byly zachovány veškeré cenné nutriční látky. Rybí pochoutky pro psy jsou skvělým přírodním zdrojem omega-3 mastných kyselin (DHA a EPA), podporují zdravou pokožku a srst, trávení, pohyblivost kloubů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

100 % přírodní sušené ryby (platýz, sleď, treska, losos, šproty). Rybí pochoutky pro psy jsou skvělým přírodním zdrojem omega-3 mastných kyselin (DHA a EPA), podporují zdravou pokožku a srst, trávení, pohyblivost kloubů. Psi potřebují ve stravě vyvážené množství vitamínů a minerálů, proto je opravdu důležité zkrmovat také ryby. Hlavním důvodem je přirozený zdroj vitaminu D v rybách. Vitamin D pochází hlavně z (mastného) rybího masa a rybího oleje. Na rozdíl od lidí psi pravděpodobně nesyntetizují vitamin D ze slunce. Vitamin D podporuje vstřebávání vápníku v těle, což je nezbytné pro normální vývoj a funkci zdravých zubů a kostí.

Ryba je pro psy vysoce kvalitní a snadno stravitelný zdroj bílkovin. Snadnější stravitelnost rybího proteinu je výhodou pro psy s citlivým trávením a starší psy s pomalejším trávicím systémem.  Díky své skvělé chuti a vůni jsou rybí kostky ideální pochoutkou pro každého psa bez ohledu na věk, velikost a plemeno psa.Navíc rybí kostky jsou nízkokalorickou pochoutkou, takže jsou skvělou volbou pro každého psa, který vyžaduje kontrolovaný kalorický příjem.

Rybí kostky mají velikost cca 2x2 cm. 

  • Žádné umělé přísady
  • Bez lepku a laktózy
  • Vysoký obsah omega 3 kyselin
  • Vysoký obsah bílkovin
  • Přirozený obsah vitaminu D a jódu
  • Snadno stravitelné

Složení: 100 % přírodní sušené ryby - platýz, sleď, treska, losos, šproty

Analytické složky: hrubý protein 67,3 %, hrubý tuk 6,7 %, obsah anorganických látek 4,4 %.

(Hodnoty mohou podléhat přirozeným odchylkám.)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: